Nya numret av Reumatikervärlden ute

Det du äter spelar roll - stor kostspecial i Reumatikervärlden nummer 5. Experter ger råd om medelhavskost och den nordiska varianten. Läs också om hur Lisa Akervall hanterar både ADHD och fibromyalgi med hjälp av LCHF-diet, och Anna Grönlund som har RA och är vegan och smärtfri.

Missa inte heller Reumatikervärldens poddradio som denna gång handlar om:"Vad är den bästa maten för reumatiker? Vinn en kokbok. Lyssna på nyheter. Hör Richard Wicksell berätta om livsvärden och ta del av information om Hälsoportalen".

Du kan som vanligt också läsa den digitala versionen av tidningen här.