Nytt avsnitt av Reumatikervärldens podd

Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster. Samt mycket mer i Reumatikervärldens oktoberpodd.

Bland annat pratar Mats Griph om varför familjen och anhöriga är så viktiga för att klara av livet med flera reumatiska sjukdomar.

EU-parlamentarikern Anna Hedh hyllar hjälpmedlet permobilen och Johanna Berglind, som har systemisk skleros, får tårar i ögonen när hon tänker på sin lillasyster.

Dessutom är det dags för hårda tag mot allt sittande. Reumatikerförbundets träningsbloggare Elin Löfberg tvekar inte – det är vår tids nya farsot.

Lyssna på podden här!