Nytt erbjudande till Reumatikerförbundets medlemmar

Apotek Hjärtat stödjer Reumatikerförbundets Jubileumsår med olika aktiviteter under hela 2015. Just nu har de ett erbjudande på smarta hjälpmedel som förenklar vardagen. 

Har du svårt att nå, få grepp eller gå tryggt?  I sortimentet som ingår i erbjudandet finns hjälpmedel för stöket i köket, badrumsbestyren och utomhuspromenaden.

Produkterna kommer från Swereco vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet. För att ta del av erbjudandet måste du gå med i Klubb Hjärtat. 

20% rabatt

Som medlem i Klubb Hjärtat får du 20% rabatt vid köp av ett valfritt hjälpmedel på apotekhjartat.se när du uppger rabattkoden HJÄRTAT. 

Erbjudandet gäller vid köp av ett valfritt hjälpmedel från Swereco under perioden 13/3 – 20/4 2015 och endast när du handlar på apotekhjartat.se

Att bli klubbmedlem är enkelt och kostnadsfritt. Anmäl dig på webben  eller kom in till ditt närmaste apotek så får du hjälp av personalen.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler