Om träningsvärk och frihetskänsla och evidensbaserad vård

Missa inte inläggen på Reumatikerförbundets Träningsblogg skrivna av gästbloggare Nina Brodin!

De senaste veckorna har träningsbloggen gästats av Nina Brodin, legitimerad fysioterapeut, medicine dr och adjunkt vid Karolinska Institutet.

Nina arbetar kliniskt som fysioterapeut vid Danderyds sjukhus och forskar om fysisk aktivitet vid inflammatorisk reumatisk sjukdom. Forskningen har främst fokuserat på mätinstrument som fångar patientens egenformulerade funktionsnedsättningar men även hälsoekonomi, hur vårdgivare upplever sin kompetens kring att arbeta med fysisk aktivitet och kvalitativa studier kring fysisk aktivitet har gjorts.

Nu skriver hon om sin personliga syn på ämnen som evidens och träningsvärk.

Läs hennes inlägg på träningsbloggen!