Glöm inte att söka medel från Radiohjälpen!

Genom Radiohjälpen och Kronprinsessan Viktorias arvsfond kan din förening söka medel till olika aktiviteter. Du kan söka medel för både barn och vuxna med funktionsnedsättning eller kronisk sjukdom.

Radiohjälpen ger stöd till olika typer av verksamheter där de ser att det finns ett behov av stöd. Kronprinsessan Victorias fond ger stöd till bland annat lägerverksamhet, resor/utflykter och olika idrotter. Syftet är att stödja aktiviteter som bland annat bidrar till en aktiv fritid, att bryta isolering, höjd livskvalitét, stärkt självkänsla och att träffa nya vänner.

Ansökningarna sker digitalt och datum för sista ansökningsdag under hösten 2017 är den 1 september.

För mer information och för att ansöka. Gå in här.