Rätt tänkt Löfven!

Reumatikerförbundet välkomnar det  förslag till satsning på medicinsk forskning, innovation samt utveckling av svensk hälso- och sjukvård som Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven presenterar i SvD Brännpunkt.

- Den pusselbit som fattats för att ge människor med kroniska sjukdomar större möjligheter att komma tillbaka till arbete är just de föreslagna satsningarna.  
- Detta breda angreppsätt, att involvera medicin, biologi, teknik och kemi, ger betydligt bättre förutsättningar att få fram bra läkemedel och effektiva behandlingsmetoder för personer med sjukdomar i rörelseorganen.
- Det känns hoppfullt att det nu finns en bred majoritet i riksdagen som inser vikten av, att en utvecklad hälso- och sjukvård är en nödvändighet för ett inkluderande arbetsliv, säger Anne Carlsson, ordförande i Reumatikerförbundet.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler