Rematikerförbundet har godkänt Tetra Paks nya förpackning

Tetra Brik Edge, en ny förpackning av Tetra Pak rekommenderas av Reumatikerförbundet eftersom den är extra lätt att öppna och att hälla ur. Den släta lutande toppen på förpackningen är försedd med en skruvkapsyl som är lätt att greppa och öppna även för personer med nedsatt handstyrka.

Kiviks Musteri kommer som första företag i Norden att använda den nya förpackningen för sina soppor, juicer och krämer i 1-liters storlek. Håll utkik i butikerna efter Reumatikerförbundets kvalitetsstämpel!

Läs mer på Packnet.se