Reumadagarna 2015

Delar av Reumatikerförbundets kansli och förbundsstyrelse befinner sig i Tylösand den här veckan för att delta på Reumadagarna som i år samlar över 400 deltagare.

Syftet är att ta del av de senaste forskningsresultaten och trenderna som påverkar livet för personer med reumatiska sjukdomar och sjukdomar i rörelseorganen. Vi ställde frågan ”Vilka frågor tycker du att vården och forskningen ska ta sig an?” på Facebook och vi har i skrivande stund fått över 30 kommentar. Ta gärna del av diskussionen.  Vi ser fram emot ett antal föreläsningar i veckan.  Reumatikerförbundets ordförande, Anne Carlsson, ska moderera ett samtal om rehabilitering och delta i en panel om e-hälsa.