Allt fler mister sin sjukpenning, det måste bli ett stopp på den här utvecklingen

Andelen som mist sin sjukpenning de senaste åren är högst bland reumatiker och personer med andra sjukdomar i rörelseorganen, skriver TT.

– Jag är både frustrerad och förfärad över att siffrorna dragit iväg så mycket under så kort tid. Det måste bli stopp på den utvecklingen, säger Reumatikerförbundets ordförande Lotta Håkansson till TT.

Reumatikerförbundet hoppas på att involveras i den fortsatta diskussionen och på så sätt kunna hjälpa till att vända utvecklingen. Vi hoppas även att andra patientorganisationer involveras i diskussionen.

Läs hela artikeln i Svenska Dagbladet: "Måste få ett stopp på den här utvecklingen".
Läs hela artikeln i Aftonbladet: "Måste få ett stopp på den här utvecklingen".

Artikeln publicerades i 31 olika dagstidningar, från norr till söder.