Reumatikervärlden förklarar krisen

I detta nummer av medlemstidningen Reumatikervärlden är det flera artiklar som svarar på frågor och förklarar vad som hänt.

- Inga pengar har gått till något felaktigt, säger generalsekreterare Magdalena Olsson i en artikel på sidan 11.

Rubriken "Nu ändras förbundets rutiner", samt "Reumatikerförbundet svarar på medlemmarnas frågor" finns på sidan 12. Dessutom Anne Carlssons ledare på sidan 2 och redaktörens ord på sidan 4.

För icke medlemmar ligger hela tidningen här.

Tyvärr har det smugit sig in ett fel i tidningen på sidan 13 där det står att föreningen Hagfors/Ekhärads styrelse har avgått. Det har de inte gjort. Redaktionen hälsar och ber om ursäkt.