Se inslaget i Aktuellt

Missade du inslaget om apoteken i Aktuellt i går så kan du se det här.

I Aktuellt den 31 oktober medverkade förbundsordförande Anne Carlsson i och med att en utredning lagts fram till regeringen. Utredningen tar upp frågan om läkemedel och apoteken. Utredningen tar bland annat upp hur det ska bli lättare att få tag i sina mediciner. Utredningen vill skärpa lagen så att apoteken ska öka sina lager av medicin. Dessutom föreslås en sökfunktion på nätet.

I inslaget är det förstanyhet med en bakgrundsbeskrivning. Diskussionen som Anne Carlsson deltar i börjar 8 minuter in i sändningen. Se Aktuellt här.