Skaffa dig en hälsocoach i vår!

Om du är medlem i Reumatikerförbundet och har någon av diagnoserna AS, PsA eller RA så kan du få hjälp av en hälsocoach för att komma igång med ett hälsosammare liv!

Hälsoportalen med hälso-coachprogram lanserades av Reumatikerförbundet i september förra året och har redan fått 165 användare. De första utvärderingarna visar på att 4 av 5 tycker att de förbättrat sina levnadsvanor tack vare hälsocoachen och hälsoportalen.

Många har snart gått färdigt sina program och då finns det möjlighet för dig som ännu inte provat på tjänsten att anmäla ditt intresse.

Mer information och anmälningsblankett hittar du här!