Smärtlindrande närhet?

"Vi reumatiker borde ha mer sex", skriver Reumatikervärldens krönikör Jenny Jägerfeld i senaste numret (sidan 18). Inte bara är det skönt, det ger smärtlindring också, menar hon. Vad tycker du?

En av Reumatikervärldens krönikörer är Jenny Jägerfeld, författare och psykolog. Hon har skrivit Hål i huvudet och Här ligger jag och blöder, vilken vann Augustpriset 2010 (barn- och ungdomslitteratur). Senast har hon skrivit två noveller till novellsamlingar och håller på med en ny bok. Jenny skriver krönikör i bland annat Reumatikervärlden och Modern Psykologi. Sommaren 2012 sommarpratade Jenny i Sveriges Radio, P1.

Reumatikervärlden, läs Jenny Jägerfelds krönika på sidan 18.

Jenny Jägerfeld sommarpratare 2012, Sveriges Radio, P1.