Sök forskningsanslag från Reumatikerförbundet

Reumatikerförbundets ansökningswebb för forskningsanslag som delas ut 2019 är nu öppen. Reumatikerförbundet ger anslag till forskning inom reumatologi/rörelseorganens sjukdomar inklusive vårdforskning kring sjukdomarna. Den 30 september är sista ansökningsdag.

Observera flera nyheter i ansökningssystemet som kommer att förenkla för Dig.

Du kan:

• Ansöka om forskningsanslag för ett eller två år.
  • Med Bank Id signera projektets etiska prövning och behöver därmed inte skicka in kopior.
  • Med Bank Id signera bekräftelse av din ansökan och rekvisition av anslag.
  • Fortfarande skriva ut papperskopior och skicka med posten om du föredrar detta.
  • Endast vara huvudsökande för en ansökan men vara medsökande i flera ansökningar.

Här går du in för att ansöka http://www.researchweb.org/is/reuma/

Det är en fördel med forskningspartner i projekten. Gå gärna in och läs mer om vad det innebär.

Granskning av vetenskapliga nämnden

Reumatikerförbundets vetenskapliga nämnd kommer att granska ansökningarna i början av 2019 och därefter föreslå utdelning till Förbundsstyrelsen som sedan tar beslut under våren 2019. Här kan du se de projekt och deras huvudansvariga som beviljades forskningsanslag 2018.

För vidare info:
Mejla till