Spring för forskningen!

Ska du eller någon du känner springa Midnattsloppet? Genom Midnattsloppets välgörenhetskampanj kan du lätt starta en egen insamling och koppla den personliga utmaningen till ett välgörande ändamål!

Samla in pengar till förmån för Reumatikerförbundet och bidra till den viktiga forskningen kring reumatiska sjukdomar. Kom igång med Midnattsloppets välgörenhetskampanj, Charity Storm.

Årets lopp går av stapeln den 17 augusti i Stockholm och deltagarna i loppet har chansen att starta egna insamlingar till olika välgörande ändamål och Reumatikerförbundet är en av dem. 

Om Charity Storm

Reumatikerförbundet är en av förmånstagarna i Midnattsloppets välgörenhetskampanj, Charity Storm. Deras idé handlar om att utmana sig själv till att bidra till en bättre värld genom att samla in gåvor till välgörenhet på nätet och samtidigt ha roligt. På deras webbplats kan du starta en egen välgörenhetsinsamling på mindre än 2 minuter.

Hoppas vi ses på Midnattsloppet och lycka till!

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler