Fortfarande tid att anmäla dig till höstens stegtävling för medlemmar!

Som en del av jubileumsårsfirandet bjuder vi in alla medlemmar till en stegtävling i samarbete med Tappa.se.

Uppdatering: Senarelagd start

På grund av att informationen om stegtävlingen inte nått ut till alla medlemmar efter semestern väljer vi att skjuta på starten en vecka så att alla får chansen att delta.

Tävlingen går därmed av stapeln mellan den 9 september till och med den 26 oktober.

Sista anmälningsdag är den 8 september.

---------

9 september kan du utmana dig själv, dina vänner och kamrater i att gå så många steg du kan om dagen fram till den 16 oktober. Deltagande i tävlingen är tillåtet bara för medlemmar i Reumatikerförbundet och priset (inklusive stegräknare) är reducerat till endast 140 kr. 

Gå in och anmäl dig på Tappas hemsida via vår medlemswebb (obs att du måste vara inloggad på hemsidan för att göra detta. Om du aldrig loggat in förut gäller ditt personnummer som användarnamn och ditt medlemsnummer som lösenord).

När du anmält dig får du en stegräknare och en inloggning till en hemsida där du antecknar hur många steg du går om dagen. Dina ansträngningar räknas ihop till en virtuell marsch genom Sverige.

Det finns även en app att ladda ner till iphone och android där du enkelt kan registrera dina steg.

Tillsammans kommer vi att "gå" från Malmö i söder till slutmålet i Kiruna. Längs med vägen kommer vi att passera ett antal orter där du får svara på frågor med lokalanknytning.

Vi kommer att dela ut priser. De som inte har möjlighet att gå eller tycker det är roligare att exempelvis cykla eller simma kan omvandla dessa aktiviteter till steg. 

Vi går från 9 september till 26 oktober.

Sista anmälningsdag är den 8 september! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

 

Om Tappa.se

Tappa erbjuder motiverande aktivitetskampanjer och hälsoprogram till företag och privatpersoner. De utvecklar enkla och engagerande koncept som är utmanande nog till att ge bättre hälsa samtidigt som det passar alla.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler