Stockholms reumatikerförening satsar på de allra minsta

Nu startar en verksamhet för barn mellan 0-6 år med barnreumatism och deras föräldrar inom Stockholms län. Den första aktiviteten är en föreläsning.

Om du bor i Stockholmsområdet har du chansen att delta på en föreläsning om barnreumatism i åldrarna 0-6 år, "Reumatism, ingen barnlek”. Förutom föreläsning så hålls också en frågestund och diskussionsgrupper. Anmäl dig till Reumatikerföreningen Stockholm på info.stockholm@reumatiker.net.

Söndag den 11 oktober, kl. 13.00 - 15.00
Lokal: Tanto Samlingslokal på Rosenlundsgatan 44 A (nära Södra station)

Föreläsare: Stefan Hagelberg, barnreumatolog, och Sara Röstlund, sjukgymnast, båda från Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Denna föreläsning vänder sig till föräldrar/vårdnadshavare med barn mellan 0-6 år som är bosatta i Stockholms län med omnejd. Gratis inträde, du behöver inte vara medlem i Reumatikerförbundet.

Medarrangörer är: Järfälla/Upplands Väsby, Södertälje och Nacka/Värmdö föreningar.