Ta chansen att gå på cykelmässa!

Reumatikerförbundets träningsblogg har glädjen att kunna lotta ut ett antal entrébiljetter för dig som är medlem i Reumatikerförbundet till Sweden Bike Expo, Nordens största cykelmässa.

Vi har återkommande både på sociala medier och i Reumatikerförbundets tidning "Reumatikervärlden" beskrivit cyklandets fördelar om man lever med reumatisk sjukdom. En motionsform som passar många och som är skonsam mot lederna men ändå ger rejäl allmänträning.

Vi på träningsbloggen vill därför uppmuntra till att flera finner tjusningen på två hjul.

Om är du medlem i Reumatikerförbundet ta tillfället och var med i vår utlottning av entrébiljetter!

Du som inte är medlem, passa på nu så har du också möjlighet att vinna en biljett till ett värde av 120 kr/st!

För att vara med i utlottningen, gör så här! Mejla ditt namn och adress samt medlemsnummer i Reumatikerförbundet till traningsbloggen@reumatikerforbundet.org

Vi behöver ditt mejl senast söndag 9/11.