Tack Humanfondens sparare!

Den 12 februari tog Reumatikerförbundet emot ett bidrag på 474 486 kr från Swedbank Roburs Humanfond.

Fondspararna i Swedbank Roburs Humanfond skänker i år 43 miljoner kronor till 69 välgörenhetsorganisationer. Pengarna delas ut i samband med Hjärtedagen. Sedan starten har spararna totalt skänkt 961 miljoner kronor till olika ideella organisationer.

Genom att spara i Swedbank Roburs Humanfond bidrar man som sparare årligen med 2 procent av fondvärdet till anslutna ideella organisationer. Reumatikerförbundet är en av dessa.