Träningstips under sommaren

I samband med Almedalsveckan och valfrågan "Rätt till rörelse" tog Reumatikerförbundet fram en annonsbilaga. Här finns tips på ett antal nyttiga träningsövningar.

Tidningen tar upp vikten av fysisk aktivitet och en intervju görs bland annat med Christina Opava, professor i fysioterapi vid Karolinska Institutet och legitimerad fysioterapeut. Här finns även korta intervjuer med medlemmar som alla arbetar för ökad rätt till aktivt liv.

”Den bästa träningen är den som bli av! Det gäller att hitta ”sin” träningsform – dans, cykling, yoga med mera – så att det blir en vana, säger Christna Opava.

Här kan du bläddra i bilagan, Rätt till rörelse. Träningsövningarna finns på sidan 5.

Lycka till!