Träff med Gotlandsdistriktet

Almedalsveckan inkluderar även ett besök hos Gotlandsdistriktet och dess styrelse.

Gotlandsdistriktet träffade Reumatikerförbundets ordförande och förste vice ordförande under politikerveckan i Almedalen.

Det var ett givande möte då distriktet också fick berätta lite om sin verksamhet och Anne Carlsson och Beryl Svanberg berättade om sina intryck av Almedalsveckan så här långt.

Och om vad de hoppades på under veckan, tex att partiledarna kommer att lyfta frågor som är viktiga för oss reumatiker.

Värd för lunchen och besöket var Gotlands distriktets ordförande Göran Löfqvist.