Träffa Reumatikerförbundet på "Grannyra" i Karlstad.

Missa inte Tv- inspelningen av Postkodmiljonären, nu på söndag den 13 maj. Representanter från Reumatikerförbundet kommer att vara på plats.

Evenemanget leds från scenen (Stora torget i Karlstad) av PostkodLotteriets programledare Rickard Sjöberg, assisterad av Sandra Dahlberg, Magdalena Graaf och Putte Nelsson. På scenen underhåller David Lindgren och Top Cats, aktuella från Melodifestivalen. Evenemanget med underhållning startar 15.30 och tv-inspelningen börjar 16.30.  Programmet sänds i TV4 fredagen 18/5 klockan 19.30.