​Vårdforskningsstipendium

Reumatikerförbundet delar varje år ut ett vårdforskningsstipendium på 25 000 kr. Stipendiaten ska vara nydisputerad (under de senaste åren) sjuksköterska, sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut eller kurator inom området reumatologi/ rörelseorganens sjukdomar.

Forskningen ska ha bidragit till att utveckla behandling eller metoder som fått, eller kan förväntas få, klinisk betydelse i vård eller rehabilitering för personer med sjukdomar i rörelseorganen såsom artrit, artros, långvarig smärta med mera.

Priset delas ut på Reumatikerförbundets förbundsstämma i juni.

Nomineringstiden går ut den 15 april!

Bifogat nomineringsformulär och separat CV mailas till yvonne.enman@reumatiker.se

Mer information hittar du här https://www.reumatikerforbundet.org/om-oss/forskning/forskare/stipendium/vardforskningspris/