Vi kan artros – ny kampanj

Reumatikerförbundet vill öka kunskapen om hur det är att leva med reumatisk sjukdom, bland annat artros. Genom en reklamkampanj vill vi att fler hittar oss så vi kan erbjuda dem det vi kan.

 "- Intresset för artros är stort, därför är det viktigt att fler får veta att Reumatikerförbundet kan artros och att vi vet att det finns mycket du kan göra själv för att förbättra vardagen när du har artros", säger ordförande Anne Carlsson. 

Reklamkampanjen kommer att synas i tidningarna M-Magasin, Tara, Amelia och Topphälsa mellan maj och juli månad och på matsajten Tasteline från april till juni.  

Reklambyrån SWE, som gjort arbetet pro bono (utan betalning), tycker att det är ett viktigt och roligt uppdrag och de har lärt sig mycket på vägen. 

"- Innan jag kom i kontakt med Reumatikerförbundet hade jag inte en aning om att artros är en reumatisk sjukdom och att Reumatikerförbundet är en organisation som kan så mycket", säger Jan Selling, projektledare på SWE. 

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler