Vill du bli beta-testare av Reumatikerförbundets nya hälsoportal?

Vill du ha hjälp med att förändra dina vanor för en sundare livsstil som stärker dina förutsättningar att hantera din sjukdom? Vill du få möjlighet att coachas på distans av en sjuksköterska via webb och telefon?

Reumatikerförbundet, tillsammans med 4 företag, håller på att utveckla en ny tjänst, Hälsoportalen, för sina medlemmar. Den 1 april kommer den att presenteras på Reumadagarna i Örebro. Då kommer vi att berätta mer för allmänheten om hur den fungerar. 

Den version som då visas kommer att vara en beta-version, det vill säga en tjänst som fortfarande befinner sig i utvecklings- och testningsfasen. Vi söker 50 testare bland våra medlemmar för att hjälpa till i det arbetet. 

Kraven på en betatestare är:

  • Du ska vara medlem i Reumatikerförbundet.
  • Du ska ha en av dessa diagnoser; reumatoid artrit, ankyloserande spondylit eller psoriasisartrit.
  • Du skall vara villig att lämna uppgifter om dig själv och ditt hälsotillstånd och levnadsvanor till av Reumatikerförbundet kontrakterad tredje part.
  • Du ska vara nyfiken och intresserad av utvecklingen av nya tjänster på nätet
  • Du ska ha förståelse för att man som beta-testare inte kan förvänta sig en färdig produkt och fullständig service. 
  • Du ska kunna och vilja rapportera fel och brister på ett konstruktivt sätt som stöttar utvecklingsarbetet.

Du som är intresserad av detta kan höra av dig till Erik Sundin (erik.sundin@reumatikerforbundet.org) senast den 28 mars.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler