Vinnare i januari månads poddtävling

Vinnarna i den senaste poddtävlingen är nu utsedda! Ett stort grattis till Astor Fogström i Hägersten och Fredrik Nysjö i Västeräs, som båda svarade rätt.

Tävlingsfrågan löd: hur många reumatiska diagnoser finns det i dag? och rätt svar är cirka 80 stycken.

Det fina priset i tävlingen är var sitt exemplar av Reumatikerförbundet vackra glas, med den gröna färgen väl synlig i en vacker form på glasfoten.

I varje nummer av podden är det en tävling med fina priser – så passa på att lyssna och tävla!