Visa din sommarträning!

Träning på lagom nivå gör nytta för de allra flesta med reumatisk sjukdom. Sommaren innebär både möjligheter och svårigheter när man ska hålla igång sin fysiska aktivitet. Hur gör du?

Skicka in en bild som visar din sommarträning till traningsbloggen@reumatikerforbundet.org så visar vi den på vår träningsblogg. Låt oss inspirera varandra att hålla igång för ett friskare liv!

På träningsbloggen kan du också läsa våra gästbloggares senaste inlägg om bland annat mindfullness och mahjong, recept på bananpannkaka och en hel del cykling!