Bli medlem

Stötta vår vision om ett bra liv för alla reumatiker. Som medlem i Reumatikerförbundet får du kunskap om din diagnos, vår populära tidning Reumatikervärlden, och möjlighet att utbyta erfarenheter med andra medlemmar. 

Kontakta oss om du vill bli medlem!

Vi bygger om vårt medlemssystem. Du som vill bli medlem är varmt välkommen att ringa eller maila oss istället. Du når oss oss på telefonnummer 08-505 805 00 eller på 

medlemsregistret@reumatiker.se

Medlemsavgiften

Medlemsavgiften är 250 kronor/år för ensamhushåll (21 kr/månad via autogiro). Är ni fler i hushållet som vill bli medlemmar finns familjemedlemskap och avgifterna är dessa:

350 kr för hushåll med två personer (29 kr/månad via autogiro)

400 kr för hushåll med tre eller fler personer (34 kr/månad via autogiro)

Autogiro 

Du kan också välja att betala din avgift via autogiro – ett bra val för dig, för oss och för miljön.

Önskar du detta alternativ skickar vi en medgivandeblankett där du kan välja mellan dragning varje månad eller en gång per år (löpande 12 månader). Returnera den ifyllda och påskrivna blanketten till oss; du blir medlem från det datumet vi gör den första dragningen.

OBS! För att kunna delta i föreningsaktiviteter måste medlemsavgiften vara betald.

Unga Reumatiker

Bli medlem i Unga Reumatiker (0–30 år) utan extra kostnad! Det är så enkelt som att bocka i rutan längst ner i anmälningsformuläret. Rutan kommer upp när du skrivit in ditt personnummer.

Relaterade artiklar

Visa fler