Bli medlem

Alla är välkomna som medlemmar i Reumatikerförbundet. Både du som har en reumatisk diagnos och du som inte har det men som vill stödja vårt arbete och få information från oss.

Stötta vår vision om ett bra liv för alla reumatiker. Som medlem i Reumatikerförbundet får du kunskap om din diagnos, vår populära tidning Reumatikervärlden, gratis föreläsningar och möjlighet att utbyta erfarenheter med andra medlemmar. 

Betala med autogiro och ta del av alla medlemsfördelar för bara 21 kronor i månaden! 

Medlemsavgiften

Vill du betala hela medlemsavgiften på en gång kostar det 250 kronor för ett år*. Medlemsskapet gäller från januari till december. För att kunna delta i föreningsaktiviteter måste du vara betalande medlem. Är ni fler i hushållet som vill bli medlemmar så får ni rabatt:

  • 350 kr för tvåpersoners hushåll
  • 400 kr för tre eller fler personer i hushållet.

*för ensamhushåll

Unga Reumatiker

Du som vill bli medlem i Unga Reumatiker (7 -32 år), bocka i rutan längts ner i formuläret. Rutan kommer upp  när du skrivit in ditt personnummer. Medlemskap i Unga Reumatiker ger även fullt medlemskap i Reumatikerförbundet.

Support

Ring gärna till 08- 505 805 00 och rapportera om det uppstår några problem när du vill registrera nytt medlemskap här på webben.

http://medlem.reumatikerforbundet.org/portal/page/portal/RM/Bli_medlem

Relaterade artiklar

Visa fler