Vi behöver fler artrosinformatörer - är det du?

På onsdag 16/10 kl 18.00 träffas våra artrosinformatörer ( som vi har idag ) och du som skulle kunna tänka dig att hjälpa till...

Läs nedan, brevet vi skickat till de som finns i artros/ spondylosrådetets diagnoser 

                                                                                                           

Vill du bli vår nya artrosinformatör? Vi behöver din kunskap och erfarenhet.

Våra sex artrosombud har under våren och hösten varit ute på hälsocentraler vid ett flertal tillfällen och fler tillfällen kommer det att bli. Hälsocentralerna har en stor efterfrågan av vår kunskap.

Vi är som tidigare sagts sex medlemmar som gör detta viktiga arbete, men vi skulle så gärna vilja bli fler (två av artroinformatörerna är tyvärr för närvarande sjuka )

Hoppas att du vill hjälpa oss? Det kan bli en/ två gånger per år som din insats som artrosinformatör blir aktuell och du får alltid åka med någon som redan varit ute och vet hur det går till.

Du får även möjlighet till utbildning när Reumatikerförbundet ibland ordnar detta och utbildningen sker i Stockholm. Vårt Reumatikerdistrikt har också träffar.

Du möter patienter som går artrosskola på Hälsocentralerna, du delger dina erfarenheter om hur det är att leva med artros. Man berättar också vad reumatikerföreningen Piteå har att erbjuda och delar ut material som hämtas på kansliet inför informationen.

Vi bjuder in dig till en träff onsdag 16 oktober kl 18.00 på Solandergatan 11 Piteå ( Djupviken 11 ) där våra artrosombud finns som berättar mer
Vi bjuder på fika (anmäl dig till kansliet senast 15/10)

Reseersättning vid informationerna utgår och vi har väldigt roligt tillsammans!

Det finns en hel del information att ta del på denna sidahttps://www.reumatikerforbundet.org/om-oss/patientskolor/

Hoppas detta är något för dig?

Funderingar? Ring vår kontaktperson för denna grupp Inga-Britt Tjäder
tfn: 072-231 31 17 eller kansliet tfn: 073-03 189 10

Välkommen till oss!

Relaterade artiklar

Visa fler