Om oss

Reumatikerföreningen Finspång finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen.

Kom med Du också!

Reumatikerföreningen Finspång finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom, sjukdom i rörelseorganen, har en anhörig eller vän som har det, men även för dig som vill stödja vår verksamhet.
Tillsammans, försöker vi skapa en glad och trivsam atmosfär i vår förening.
Styrelsen ser fram emot Dina förslag på aktiviteter, resor, studiecirklar, träffar mm. som kan påverka allas vår trivsel på ett positivt sätt.
Du är välkommen till vår förening och vår verksamhet!
Det behövs ingen diagnos för att bli medlem hos ossVi hoppas att du kommer att du ska ha nytta av denna webbplats oavsett om du är eller funderar på att bli medlem i Sveriges största handikappsförbund (ca 50 000 medlemmar), Reumatikerförbundet, som har föreningar över hela landet, Reumatikerföreningen Finspång är en del av det.

Några skäl till att vara medlem:

• Intresseorganisation som driver reumatikers frågor.
  • Möjlighet att påverka politiker och beslutsfattare.
  • Träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter genom våra medlemsmöten och temakvällar.
  • Personlig utveckling såsom studiecirklar och bland annat motion
  • Diagnosspecifik information om sin sjukdom.
  • Reumatikervärlden, medlemstidning med 6 nummer per år.

Detta får du för endast 250 kr per år, det vill säga endast för 68 öre per dag.

Vår vision:

Ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta.

Målet är en samhällsutveckling som ger alla reumatiker full delaktighet och jämlikhet inom alla samhällsområden.