Héviz Ungern

Reumatikerförbundet Östergötland anordnar för sina medlemmar (3 kalender år) en rehabiliteringsresa till kurorten Hévis i Ungern

Datum: 24 augusti-7 september 2019

Flygresa: Skavsta-Budapest, Budapest-Skavsta.
Kostnad:17.000 del i dubbelrum, något mer i enkelrum.

Läkarundersökning och 24 behandlingar ingår, samt halvpension. Du måste kunna klara ditt bagage på egen hand. Alla kan söka men företräde ges till dem som inte deltagit i någon av distriktets resor de senaste tre åren(kalenderår) och varit medlem i 3 kalenderår.
Uttagning sker av reumatiolog, som bedömer efter läkarintyg, som inte får vara äldre än 1 år.

Du kan söka olika fonder, dels från Reumatikerförbundet Östergötland (beviljas vart 3 kalenderår).
Dels från Reumatikerförbundet, OBS att ansökan skall vara inne senast 15 januari 2019.

Distriktsstyrelsen söker regionsbidrag som fördelas till de som blir antagna.
Anmälningsblankett, blankett för läkarintyg och fondansökan finns på distriktets kansli, telefon 013-126855
Sista anmälningsdag 31 mars 2019.