Representantskapet 2019

Som ni vet är representantskapet högsta beslutande organ för Stockholms reumatikerdistrikt och idag var det dags

Hemma igen efter en bra eftermiddag där Reumatikerförbundets nya generalsekreterare, Stina Nordström, var mötesordförande och Linda Nordqvist mötessekreterare. Vi hade flera bra diskussioner, bra motioner som togs och nu sänds vidare till förbundsstämman. Vi fick också en delvis ny distriktsstyrelse. Bland annat avslutade Johan Allenbäck Degerheim efter två år som ordförande. Karin Lemberg heter nya ordföranden för Reumatikerdistriktet och hon är vald på ett år. Till ny kassör valdes Monica Rosenblom. Ytterligare tre nya ledamöter valdes in.

I pausen serverades supergoda wraps och kaffe.

Det allra trevligaste är förstås att träffa alla delegater både gamla och nya bekanta.