Kalender


Passa på att prova på olika tekniker inom målning hos vår underbara bildterapeut Deborah. Vi träffas i hennes ateljé i Rosersberg och provar bl a torrpastell. Inga förkunskaper behövs och du behöver absolut inte kunna teckna eller måla. Det här är skapande efter din förutsättning.

Antalet platser är begränsat för att vi ska få ut så mycket som möjligt av dagen. Tidigare deltagare har varit helt lyriska och velat ha mer.

Kostnad för medlem i vår förening är 275 kronor och då ingår allt material, kaffe på för- och eftermiddag. Lunch intar vi tillsammans antingen egen medhavd (dock finns inte så stor möjlighet till att värma) eller hämtas från restaurang i närheten.

Tid: 10.00 - 15.00

Datum: 21 september

Anmälan solluppsig@reumatiker.se alt. sms till 070-714 62 61 och avgift betalas till plusgiro 442 35 14-1 eller swish 123 113 08 55 senast 12 september.

VARMT VÄLKOMMEN!


Varmt välkommen på medlemsmöte med tema osteoporos (benskörhet) som är något som drabbar många reumatiker. Du är givetvis välkommen även utan diagnos

Vi bjuder som vanligt på en god soppa med bröd, dricka, kaffe och något till.

Gratis för medlemmar i vår förening. Gäster betalar 60 kronor

VARMT VÄLKOMMEN!


Vår storföreläsning i år kommer handla om fatigue - extrem trötthet som inte bara drabbar reumatiker utan fler och fler i befolkningen. Vår föreläsare berättar om varför och vad vi kan göra

Som vanligt kommer vi sjunga tillsammans innan vi avslutar dagen med vår förra distriktsordförande Johan Allenbäck-Degerheim som kommer hålla föredrag om hur det är att vara anhörig. Något vi hoppas ska locka många anhöriga att komma och lyssna. Vi hoppas kunna bidra med större förståelse för ibland är det nog svårt att vara anhörig och kanske inte förstå. Det är också i högsta grad aktuellt då dagen efter är Nationella Anhörigdagen

I pauserna bjuds på kaffe, vatten, frukt och kokosbollar

Platsen är Scandic Infra City i Upplands Väsby. Hit finns bra kommunikationer och många parkeringar för dig som är bilburen.

Lördagen den 5 oktober kl 13.00 - 16.00

Gratis för medlemmar i Reumatikerförbundet

Är du inte medlem kostar det 150 kronor men du kan bli medlem på plats och får då resten av 2019 + hela 2020 inkluderat.

VARMT VÄLKOMMEN!


Vi har hyrt Fresta gamla prästgård och lagar tillsammans en god och hälsosam/läkande 3-rätters lunch som vi sedan avnjuter.

GRATIS för medlemmar i vår förening (begränsat antal platser) 

Anmälan måste göras före 3 oktober så vi kan planera inköpen

Anmäl till solluppsig@reumatiker.se eller sms till 070-714 62 61

Varmt välkommen!