Om oss

Vi i Uppsala Distriktet har framförallt 2 hjärte-frågor rörande bassängträning och fotvård se nedan vad vi kan erbjuda mera.

Du får bland annat

Delta i en intresseorganisation som driver reumatikers frågor

Personlig utveckling via kurser och cirklar

Delta i distriktets och föreningens aktiviteter

Träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter och därmed få social gemenskap i föreningen

Möjlighet till diagnosspecifik information

Möjlighet till bidrag ur förbundets egna fonder och från föreningen

Medlemspriser på informationsmaterial och medlemsrabatter hos olika företag

Olycksfallsförsäkring i samband med aktiviteter

Reumatikertidningen, 6 nummer per år

Särskilda medlemssidor på Reumatikerförbundets hemsida där du får info om olika sjukdomar via sjukdomsbroschyrer, medlemsförmåner mm.

Möjlighet att ställa frågor om din sjukdom till Reuma Direkt. Den som svarar är en erfaren sjuksköterska på Spenshults reumatikersjukhus.

Var med oss och stöd oss i vår verksamhet som driver reumatikernas frågor i samhället, ger stöd i vardagen och finansierar forskning.

Vår vision är ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta.

Vårt mål är en samhällsutveckling som ger alla reumatiker full delaktighet och jämlikhet inom alla samhällsområden.