Möt Reumatikerförbundet på Bok&biblioteksmässan i Göteborg

För första gången kommer Reumatikerförbundet att finnas på plats vid Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. Vi finns där alla fyra dagarna för att presentera vår medlemstidning Reumatikervärlden, 2011 års vinnare av Guldbladet. 

I vår monter får du tips och råd från personer som har egen erfarenhet av hur det är att leva med reumatisk sjukdom. Reumatikerdistriktet Göteborg och delar av förbundsstyrelsen finns i montern och svarar på frågor, där du också kan testa din handstyrka.

Under lördagen har du chansen att träffa Jenny Jägerfeld – krönikör i Reumatikervärlden och författare. Jenny kommer att berätta om ” Att skriva hjälpte mig vidare – jag och min reumatism”. 

Under söndagen berättar ortoped Ola Rolfson om ”Sanningar och myter om artros – Sveriges största folksjukdom”. Uppskattningsvis har cirka 40 procent av befolkningen över 60 år artros, med symtom från en eller flera leder. 

Förbundsordförande Anne Carlsson finns på plats under både lördagen och söndagen. Anne kommer bland annat att intervjua Stefan Bergman, distriktsläkare och smärtforskare, om långvarig smärta. 

Varmt välkommen till vår monter, C04:49

Eva-Maria Dufva
Pressekreterare
070 - 629 58 08

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler