Patientsäkerhetsstipendium till kliniker i Lund

Ortopediska och Reumatologiska klinikernas preoperativa dagvårdsinskrivning vid Skåne Universitets Sjukhus i Lund får Reumatikerförbundets och Svensk Ortopedisk förenings patientsäkerhetsstipendium 2013.

De får stipendiet som är på 25.000 kronor  för att det genomförda arbetet är ett paradexempel på modernt patientsäkerhetsarbete, med ett brett deltagande från olika professioner för att identifiera risker och undanröja dem inför en operation, allt för patientens bästa.

Stipendiet kommer att delas ut fredagen den 8 november klockan 12:30 i Reumatologiska klinikens föreläsningssal, Kioskgatan 3, Lund, Skåne Universitetssjukhus. 

Medverkande; Anne Carlsson, ordförande Reumatikerförbundet, Magnus Eneroth,Ortopediska kliniken, SUS,  Pelle Gustafsson, Svensk Ortopedisk Förening och Elisabet Lindqvist, Reumatologiska kliniken, SUS.

Media inbjudes att deltaga.   

 

Publicerat 2013-11-04

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler