​Reumatikerförbundet byter grafisk profil

Modernt, proffsigt och välkomnande. Det är ledorden bakom Reumatikerförbundets nya grafiska profil, som skapats för att förenkla och förtydliga kommunikationen från Reumatikerförbundet och för att fungera i ett digitalt medielandskap. Den nya grafiska profilen lanseras i mitten av mars månad.

- Medielandskapet förändras snabbt och domineras idag till stor del av skärmar. Att synas bra i digitala medier är viktigt för att vi ska nå fram med vårt budskap att reumatiska sjukdomar är allvarliga och att det behövs mer resurser till rehabilitering, vård och forskning, säger Annika Sjöberg, kommunikationschef på Reumatikerförbundet.

Bytet av grafisk profil sker tio år efter lanseringen av Reumatikerförbundets förra grafiska profil.

- Det har hänt mycket på tio år, och vår tidigare profil kunde inte längre användas effektivt. Med den nya profilen blir det enklare för våra 175 föreningar att kommunicera med en stark röst. Vi kommer att synas och höras även i framtiden, och kan fortsätta arbetet mot vår vision som är ett bättre liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta, säger Annika Sjöberg.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler