Reumatikerförbundet flyttar till Life Science-klustret i Hagastaden

30 november 2015 – I år fyller Reumatikerförbundet 70 år och firar detta med en effektivisering och modernisering av sitt huvudkontor genom en flytt till Life Science-klustret i Hagastaden. 

Reumatikerförbundet flyttar i april 2016 in i nya lokaler om 743 kvm på Hälsingegatan 43 i fastigheten Blästern 11 ägd och förvaltad av Atrium Ljungberg.

Cushman & Wakefield har varit rådgivare i hela arbetet från kravspecifikation, lokalsökning till slutförhandling av avtal samt avveckling av den befintliga lokalen.

- Att få fira Reumatikerförbundets 70-årsjubileum med en flytt till effektiva lokaler i en fastighet med mycket historia och karaktär och som är bättre anpassade efter vår verksamhet känns mycket inspirerande. Att vi nu även kommer att vara verksamma i Life Science-klustret i Hagastaden är helt rätt för vår verksamhet, säger generalsekreterare för Reumatikerförbundet Leif Salmonsson.

- Det är mycket glädjande att i samband med jubileumsåret kunnat hitta en lösning av nya lokaler för Reumatikerförbundet som bidrar till att man kan bedriva sin verksamhet med stöd till sina medlemmar på ett effektivt sätt, säger Hanna Eriksson, Associate, Occupier Services på Cushman & Wakefield.

- Hagastaden är en arena för Life Science och vi är därför väldigt glada över att Reumatiker-förbundet har valt att etablera sig i vårt bestånd just här. Reumatikerförbundet är ett väletablerat förbund som med ett fokus på reumatiska sjukdomar och ett stort antal medlemmar kommer att bli en del av och stärka det Life Science-kluster som just nu växer fram i Hagastaden, säger Camilla Lemnell, Marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg AB.

Reumatikerförbundet är organiserat i 177 föreningar indelade i 24 distrikt med nära 50 000 medlemmar.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler