Sök forskningsanslag från Reumatikerförbundet

Reumatikerförbundets ansökningswebb för forskningsanslag som delas ut 2019 är nu stängd. Reumatikerförbundet ger anslag till forskning inom reumatologi/rörelseorganens sjukdomar inklusive vårdforskning kring sjukdomarna. Den 30 september 2018 var sista ansökningsdag. Stort tack för alla ansökningar som kommit in!

Varmt välkommen att ansöka nästa år igen. Processen som avser forskningsanslag för 2020 startar i juni 2019.

Observera flera nyheter i ansökningssystemet som kommer att förenkla för Dig.

Du kan:

• Ansöka om forskningsanslag för ett eller två år.
  • Med Bank Id signera projektets etiska prövning och behöver därmed inte skicka in kopior.
  • Med Bank Id signera bekräftelse av din ansökan och rekvisition av anslag.
  • Fortfarande skriva ut papperskopior och skicka med posten om du föredrar detta.
  • Endast vara huvudsökande för en ansökan men vara medsökande i flera ansökningar.

Så går det till – Vetenskapliga nämnden

Reumatikerförbundets vetenskapliga nämnd kommer att granska ansökningarna i början av 2019 och därefter föreslå utdelning till Förbundsstyrelsen som sedan tar beslut under våren 2019. Här kan du se deprojekt och deras huvudansvariga som beviljades forskningsanslag 2018.

För att komma till ansökningswebben, gå in här http://www.researchweb.org/is/reuma/

För vidare info:
Mejla till