Reumatikerförbundet söker en insamlare – Är du vår nya medarbetare?

Vi söker dig med stort engagemang för insamlingsarbete som tillsammans med oss vill utveckla Reumatikerförbundets insamlingsverksamhet.

Ditt arbete 

När det gäller privata givare kommer du att arbeta med befintliga insamlingskanaler som DM, kampanjer, webb, månadsgivande och minnesgåvor. Du kommer att arbeta med selektering, tester och analyser av vår databas för att ta fram underlag för utveckling av befintliga givare. Vi vill även med din hjälp hitta nya givare och utveckla givandet som sker via sociala medier, mobil och andra kanaler. Du kommer också vara med och utveckla insamlingsarbetet riktat mot företag. 

Du kommer att arbeta på vårt kansli i ett team tillsammans med flera kommunikatörer samt vår chef för Kommunikation och Insamling, som du också rapporterar till, och du kommer att samarbeta med vår stora organisation. 

Tjänsten är på heltid och din arbetsplats blir på förbundskansliet, Hälsingegatan 43 i Stockholm.

Dina kvalifikationer 

Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och vi ser gärna att du har grundläggande layoutkunskaper i In Design. Du har några års erfarenhet eller stort intresse av insamlingsarbete samt utbildning inom insamling eller marknadsföring. Du är en ”doer” och vill nå resultat.

Vi vill att du börjar snarast möjligt! 

Maila din ansökan och cv till rekrytering@reumatikerforbundet.org.
Märk mailet med ”Insamlare”. 

Vi vill ha din ansökan senast den 28 februari 2017.

Mer information och kontakt 

Annika Sjöberg, chef för Kommunikation och Insamling: 08-505 805 13 

Tidiane Diao, facklig kontaktperson: 08-505 805 27

Relaterade artiklar

Visa fler