Podcast

Premiär för Reumatikerförbundets podd! Anne Carlsson om valet, nyheter om Finitro, samtalsterapi mot smärta och tävling samt premiär för Reumatikerförbundets egna sång.

Vad är den bästa maten för reumatiker? Vinn en kokbok. Lyssna på nyheter. Hör Richard Wicksell berätta om livsvärden och ta del av information om Hälsoportalen

Lyssna på Linda som berättar om hennes upplevelse av att få barn och ha juvenil idiopatisk artrit. Hör också Jonatan Unge berätta om sin ledgångsreumatism och svårigheten att få folk att tro på en när man i vanliga fall anses vara en clown.

Årets första podd handlar om sex, träning och ren lycka. Möt Josefin, som är först i världen med en helt ny handled i plast och metall. – Det känns verkligen jättehärligt!

Tävla och vinn produkter för fötterna från Apotek Hjärtat! Reumatikervärldens nya podd hyllar också cykling som träning och avslöjar vad grodandning egentligen är.

Sommarens podd-special handlar om artros, en folksjukdom som får allt mer uppmärksamhet. Börje Salming tipsar om sin bästa träning mot smärta och missa inte chansen att vinna solskyddsprodukter från Apotek Hjärtat.

Sex, värktabletter och duschkrämer. I Reumatikervärldens första podd i höst pratar AnnKatrin Noreliusson om sexproblemen som en följd av den reumatiska sjukdomen Sjögrens syndrom.

Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster. I Reumatikervärldens oktoberpodd pratar Mats Griph om varför familjen och anhöriga är så viktiga för att klara av livet med flera reumatiska sjukdomar.